Szállítás

Személyes átvétel:

Amint összekészítettük a rendelését, elektronikus levél formájában küldünk egy értesítést.
Rendelése 3 munkanapig átvehető üzletünkben.
Üzletünkben lehetősége van készpénzzel, illetve bankkártyával is fizetni.

Üzletünk címe: 1136 Budapest Pannónia utca 19.

Nyitvatartás

 • Hétfő 8:00-17:00
 • Kedd 8:00-17:00
 • Szerda 8:00-17:00
 • Csütörtök 8:00-17:00
 • Péntek 8:00-17:00
 • Szombat-Vasárnap : ZÁRVA

GLS futárszolgálat:

A ZárCézár Webáruházban megrendelt csomagokat logisztikai partnerünk a GLS futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra között meghatározatlan időpontban.
A GLS tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a csomag azonosítószámát és a kézbesítés várható idejét.
Ha a csomag várható érkezése előreláthatólag nem megfelelő akkor a továbbiakban a futárszolgálattal tud újabb időpontot egyeztetni a GLS ügyfélszolgálati telefonszámán, a csomagszámra történő hivatkozással. Amennyiben a csomag kézbesítése akadályba ütközik, a futár a megadott címen hagyott értesítő nyomtatványon tájékoztatja az első kézbesítési kísérletről. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kézbesítési kísérlet díjmentes.
Ha a csomag nem kézbesíthető, akkor azt a GLS maximum 5 munkanapig a körzeti depóban tárolja, ennek lejárta után a csomagját külön jelzés nélkül visszaszállítják a cégünk részére.
Átvétel megtagadása esetén a GLS nem végez második kézbesítési kísérletet, a csomagot visszaszállítja a ZárCézár Kft. részére. 

Szállítási költség:

 • 40.000 Ft alatt 1490 Ft.
 • 40.000 Ft. Felett Ingyenes

GLS csomagpont:

A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti Önt a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheti át érvényes személyi okmány bemutatásával.

Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethet számos üzletben, amelyek címeit a GLS CsomagPont lista tartalmazza.

Szállítási költség:

 • 40.000 Ft alatt 1390 Ft.
 • 40.000 Ft. Felett Ingyenes

Foxpost

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Szállítási költség:

 • 40.000 Ft alatt 1390 Ft.
 • 40.000 Ft. Felett Ingyenes

Maximális csomagméret:

 • 60cm x 36 cm x 61cm

Fizetés

Készpénzes:

Önnek személyes átvétel esetén lehetősége van készpénzben kifizetni a megvásárolni kívánt terméket.

Utánvét:

Amennyiben kézbesített termékek ellenértéke a szállítási költséggel együtt a csomag átvételekor szeretné kifizetni, akkor válassza a „Utánvéttel” fizetési módot. Az utánvét kezelési díja a rendelés végösszegétől függetlenül egységesen 300 Ft. A futárnál készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség, GLS csomagpontokon csak a megjelölt helyeken lehet bankkártyával fizetni.

Bankkártyás fizetés ( online )

Díjmentes fizetési megoldás! A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adataihoz áruházunkhoz nem jutnak el.

Fizetés banki átutalással

Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntessük fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

A kiszállítást akkor indítjuk meg, amint a bankszámlánkra jóváíródott a megrendelés összege. Ne felejtsd el a közlemény rovatba beírni a rendelésed azonosítóját, melyet a megrendelésedhez küldött rendszer üzenetben találsz.

Fontos! A leadott megrendeléseket 3 munkanapon keresztül tartjuk, ez idő alatt van lehetőséged az átutalás teljesítésére. A ki nem fizetett megrendelések 3 munkanap után automatikusan visszamondásra és törlésre kerülnek.

Számla neve: ZárCézár Kft.

Számlaszám: 11713005-20614784

Bank neve: OTP Bank Nyrt.

IBAN: HU80117130052061478400000000

BIC / Swift: OTPVHUHB