EGYFORMA ZÁRLAT: „EGY KULCS AMI MINDENT NYIT…”

Nyissa otthona zárait egy kulccsal!!! Ez lehet zárbetét, lakat, hevederzár vagy postaláda!
Ezzel a választható opcióval saját kényelmünknek adózunk, hiszen nem kell az ajtó előtt állva a nagy kulcs csomóról keresgetni a megfelelő kulcsot a zár nyitásához.
Az egyforma zárlat nem befolyásolja a zárbetét biztonsági szintjét, akár egyszerűbb, akár biztonsági betétből elkészíthető.
Ajánljuk, hogy másolás ellen védett rendszert válasszanak az esetlegesen felmerülő problémák elkerülése miatt. Később bármennyi zárlattal bővíthető a már legyártott rendszer. Önnek a zárbetétek, lakatok méreteit kell tudnia, hogy pontos árajánlattal tudjuk szolgálni. Ehhez nyújt segítséget a Tudástár menüpontunk, ahol részletesen leírjuk, hogyan kell a zárbetétet lemérni.

FŐKULCSRENDSZER:

Megnevezése is utal arra,hogy az adott rendszernek van egy főkulcsa, ami minden zárbetétet nyit a rendszeren belül.
A rendszerben lévő zárbetétek Saját kulccsal vannak ellátva, ami csak egy zárbetétet nyit, másikat nem.
Intézményeknek, vállalkozásoknak és családi házakhoz is tökéletes választás lehet, kényelmes megoldást jelenthet, ha a mechanikai védelmet Főkulcs rendszerrel oldja meg.
Ajánljuk, hogy másolás ellen védett rendszert válasszanak a később felmerülő problémák elkerülése miatt. Munkatársaink minden rendszert úgy terveznek meg, hogy további zárlatokkal bővíthető legyen.

Ehhez a következő adatokra van szükség:
  • Zárbetétek méretei, darabszáma
  • Hány darab saját kulcs kell a zárbetétekhez
  • Hány darab Főkulcs kellene a rendszerhez

VEZÉRKULCS RENDSZER:

A legbonyolultabb egyedi rendszerek közé tartozik. Teljes mértékben intézmények, nagyobb vállalatok mechanikai zárásához ajánljuk. A Vezérkulcsos rendszer tervezése nagy szaktudást és nagy odafigyelést igényel. A Vezér kulcs egy olyan kulcsot jelent ami a Főkulcs felett helyezkedik el és a zár rendszeren belül mindent nyit. Minden esetben másolás ellen védett zárbetétekből ajánljuk az elkészítését. Szakképzett munkatársainkkal folytatott megbeszélést követően tudunk konkrét ajánlatot tenni.

Ehhez a következő adatokra van szükség:
  • Zárbetétek méretei, darabszáma
  • Hány darab Saját kulcs kell a zárbetétekhez
  • Hány darab Főkulcs kell a rendszerhez
  • Főkulcsok jogosultságai
  • Hány darab Vezérkulcs kell a rendszerhez.